FARLIG FIN FLYVNING

FARLIG FIN FLYVNING

www.farligfinflyvning.dk er en side for Simone Aaberg Kærns flyve relaterede projekter med hovedvægt på flyvning som metafor og mental aktivitet.

Farlig Fin Flyvning tager udgangspunkt i Kærns “wanna fly” video serie, kunstnerens gennebrudsværker fra 1994 og 1995.

wanna fly – 1994

Farlig Fin Flyvning i Fredericia var et bruger involverende projekt der blev skabt til trekantfestivallens åbning i Fredericia efterår 2016. Projektet var et åbent værksted i sommerferien 2016 i C-byen hvor byens borgere kunne komme og afprøve deres flyvedrømme og teste den tilladte flyvehøjde i Fredericia på video. Værkstedet bestod af en kæmpe udendørs green-screen samt redigerings faciliteter, hvor borgerne og kunstneren lavede deres flyvefilm.  Til åbningen af Trekantfestivalen serverede et air-crew flyversjusser og borgernes flyvefilm vist.  De besøgende kunne prøve at “green-screen flyve” og man kunne mærke suset når man fra 3 meters højde kaste sig ud i videoskyer og lande på bløde madrasser.

Farlig Fin Flyvning forsætter i november og december 2016 på henholdsvis Fredericia Gymnasium hvor Kærn er huskunstner samt på en process udstilling på Vejle kunstmuseum.

cropped-KIT-flyver-farlig-fint.jpg
Farlig Fin Flyvning i Frederica, Kit flyver ved Trelde Næs 2016.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *