KUNST-VISIONER? NEDLUKNING

Tegner_i_Tårnet er i samarbejde med Jeudan rykket til Kuplen Søtorvet 1, hvor hun udsender en række performative videosamtaler. Hvilke iagttagelser gør kunstnerne sig, hvad skal vi tage videre og hvad skal vi ændre? Videosamtaler med kunstner kollegaer afdækker og undersøger Coron-æstetikken. Kan vi også udvikle en Post-Corona-æstetik? Det er hensigten, at udvikle projektet til CLEAR SKY -performative-video-talks, der skal have øget performativ karakter og forhåbentlig en økonomisk ramme. 

KUNST-VISIONER? NEDLUKNING Kan ses på FaceBook
søge på KUNST-VISION? NEDLUKNING.

De første samtaler er med Charlotte Haslund Christensen, Sophie Hjerl og Kaspar Kaum Bonnén

Kaspar Kaum Bonnén er aktuel med bogen Bag om min FAR.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *