Kom igang med portrætter! Workshop og foredrag

Simone Aaberg Kærn er dommer i DR Tv satsningen “Danmarks bedste portrætmaler” 2018.

Det er fantastisk at tegne og male! Men hvad er godt portræt? Hvornår bliver et portræt kunst? Og hvilke interessante nutidskunstnere arbejder med portrætter? Kærn afholder foredrag og portræt samtaler, hvor hun med stor energi og humor, giver bud på en revitaliseret genre og skaber diskussions lyst hos deltagerne. Kærn udbyder tegne-meditation samt en 4 timers portræt workshop for begyndere eller øvede. Workshoppen har to indlagte foredrag samt praktiske øvelser. I får en hæsblæsende kunsthistorisk gennemgang samt en grundig indføring i portrætter i nytidskunsten med en krølle omkring det ustyrlige kreative liv på instagram og andre sociale platforme.  Gennemgang af forskellige analoge og digitale teknikker med deres fordele og udfordringer. Mulighed for individuel vejledning. Skriv til info@aaberg-kaern.dk og hør mere.

 

 

4 thoughts on “Kom igang med portrætter! Workshop og foredrag

 1. Kære Simone, sammen med KGL.Dansk på Skuespilhuset, har vi udviklet den interaktive forestilling ‘Fortællingen om et Gæstebud’, der – inspireret af Blixens fortælling om den flygtede mesterkok Babette, som med sin kunst bringer nyt liv til et lille og lukket samfund – indbyder 12 gæster til et festmåltid. Hver gæst repræsenterer én af de karakterer, der i følge Blixen sidder til bords hos Babette, og i mens vi spiser og drikker, vækkes fortællingen og selskabet til live. Vi afholder gæstebud hjemme hos Blixen på Rungstedlund d. 12 august kl. 17:30 og vi vil rigtig gerne have dig med til bords. Har du lyst til det? Glæder mig til at høre fra dig – og fortælle dig mere om projektet. De bedste hilsner Louise

 2. Workshop – hvis man er 15-20 deltagere, kan man så få lov at male selv med udgangspunkt i dit oplæg og under din vejledning? Hvor lang tid varer en workshop, og hvad vil det koste?

 3. Dear Simone,
  I have seen your extraordinary and inspiring movie “Smiling in a war zone” on Arte few years ago. I’m actually in Medellin, Colombia and met yesterday a young Colombian girl 19 years old who wants since she is 3 years old to become a pilot. The formation in Colombia costs 50’000 US$ which is out of reach for her and her family. I told her about your movie. I would have offer her a copy of it but I do not see any place where I can buy it or see it on the web.
  Do you have any possibility to inform us about it?
  The girl’s name: Maria Isabella – What’sApp: +57 319 436 2105
  My name: Thierry Lederrey – What’sApp: +41 77 432 3460
  Cordially
  Thierry

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *