Kom igang med portrætter! Workshop og foredrag

Simone Aaberg Kærn er dommer i DR Tv satsningen “Danmarks bedste portrætmaler” 2018.

Det er fantastisk at tegne og male! Men hvad er godt portræt? Hvornår bliver et portræt kunst? Og hvilke interessante nutidskunstnere arbejder med portrætter? Kærn afholder foredrag og portræt samtaler, hvor hun med stor energi og humor, giver bud på en revitaliseret genre og skaber diskussions lyst hos deltagerne. Kærn udbyder tegne-meditation samt en 4 timers portræt workshop for begyndere eller øvede. Workshoppen har to indlagte foredrag samt praktiske øvelser. I får en hæsblæsende kunsthistorisk gennemgang samt en grundig indføring i portrætter i nytidskunsten med en krølle omkring det ustyrlige kreative liv på instagram og andre sociale platforme.  Gennemgang af forskellige analoge og digitale teknikker med deres fordele og udfordringer. Mulighed for individuel vejledning. Skriv til info@aaberg-kaern.dk og hør mere.

 

 

2 thoughts on “Kom igang med portrætter! Workshop og foredrag

  1. Kære Simone, sammen med KGL.Dansk på Skuespilhuset, har vi udviklet den interaktive forestilling ‘Fortællingen om et Gæstebud’, der – inspireret af Blixens fortælling om den flygtede mesterkok Babette, som med sin kunst bringer nyt liv til et lille og lukket samfund – indbyder 12 gæster til et festmåltid. Hver gæst repræsenterer én af de karakterer, der i følge Blixen sidder til bords hos Babette, og i mens vi spiser og drikker, vækkes fortællingen og selskabet til live. Vi afholder gæstebud hjemme hos Blixen på Rungstedlund d. 12 august kl. 17:30 og vi vil rigtig gerne have dig med til bords. Har du lyst til det? Glæder mig til at høre fra dig – og fortælle dig mere om projektet. De bedste hilsner Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *