Kom igang med portrætter! Workshop og foredrag

Simone Aaberg Kærn er dommer i DR Tv satsningen “Danmarks bedste portrætmaler” 2018.

Det er fantastisk at tegne og male! Men hvad er godt portræt? Hvornår bliver et portræt kunst? Og hvilke interessante nutidskunstnere arbejder med portrætter? Kærn afholder foredrag og portræt samtaler, hvor hun med stor energi og humor, giver bud på en revitaliseret genre og skaber diskussions lyst hos deltagerne. Kærn udbyder tegne-meditation samt en 4 timers portræt workshop for begyndere eller øvede. Workshoppen har to indlagte foredrag samt praktiske øvelser. I får en hæsblæsende kunsthistorisk gennemgang samt en grundig indføring i portrætter i nytidskunsten med en krølle omkring det ustyrlige kreative liv på instagram og andre sociale platforme.  Gennemgang af forskellige analoge og digitale teknikker med deres fordele og udfordringer. Mulighed for individuel vejledning. Skriv til info@aaberg-kaern.dk og hør mere.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *