Farlig Fin Flyvning

www.farligfinflyvning.dk er en side for Simone Aaberg Kærns flyve relaterede projekter med hovedvægt på flyvning som metafor og mental aktivitet.

Farlig Fin Flyvning tager udgangspunkt i Kærns “wanna fly” videoserie, kunstnerens gennebrudsværker fra 1994 og 1995.

Farlig Fin Flyvning i Fredericia var et bruger involverende projekt, der blev skabt til trekantfestivallens åbning i Fredericia i sensommeren 2016. Projektet var i sommerferien 2016, et åbent værksted i C-byen, hvor byens borgere kunne komme og afprøve deres flyvedrømme og teste den tilladte flyvehøjde i Fredericia på video. Værkstedet bestod af en kæmpe udendørs green-screen samt redigerings faciliteter, hvor borgerne og kunstneren lavede, flyvedimser og deres flyvefilm.  Til åbningen af Trekantfestivalen serverede et air-crew flyversjusser og borgernes flyvefilm blev vist på storskærm.  De besøgende kunne prøve, at “green-screen flyve” og man kunne mærke suset når man fra 3 meters højde kaste sig ud i en video-sky installation og lande på bløde madrasser.

Farlig Fin Flyvning forsætter i november og december 2016 på henholdsvis Fredericia Gymnasium hvor Kærn er huskunstner samt på en process udstilling på Vejle kunstmuseum.

cropped-KIT-flyver-farlig-fint.jpg
Farlig Fin Flyvning i Frederica, Kit flyver ved Trelde Næs 2016.